26 oktober > Betaalbaar


Op de opening van de vijfde ‘affordable art fair’ in de Westergasfabriek. Druk bezocht. In de witte paviljoens dit jaar opvallend veel kleur en decoratief werk: glazen stolpen met vogels in glazuren rokken, kinderjurkjes van landkaarten, prinsessen met Louboutin-achtig schoeisel op schoot. Onder de 5000 euro en leuk voor boven de bank, zullen we maar zeggen. Maar daar was ook rising star Sarah Maple (in een mum van tijd had ze een werk verkocht). Iemand zei: eigenlijk hoort ze hier niet, maar in het Stedelijk. En zo is het. Maar het siert Miss Maple en is tekenend dat ze hier de komende dagen bij haar werk staat. Leuk om haar en andere bekenden te spreken. Helaas om tien uur met wijntje en al de gashouder uitgejaagd. Ik mis een affordable (art) after party.

Leave a Reply