9 september > Stem

Posted by on Sep 10, 2011 in Geblogd | No Comments


Wat gaat er tijdens dit beeld in mijn hoofd om? Dat heb ik me de afgelopen weken vaak afgevraagd, terwijl ik de voice-overs bij Sarah’s barbaren schreef. Op zoek naar observaties, gedachten, vragen. Pas nu de montage definitief is, kan ik de zinnen van de voice-overs aanpassen op lengte en het verhaal van elk van de kunstenaars afronden. Ik was vier dagen bij ze, maar gek genoeg voelt het alsof ik ze maandenlang heb meegemaakt. Van het uitnodigen, het inlezen, het reizen, het interviewen en op de hielen zitten tot nu, de puntjes op de i van de uitzendingen. Morgen een interview over Sarah’s barbaren in de weekend-editie van Het Parool. Maar woensdag, dan gaat het eindelijk echt gebeuren. Waarschijnlijk overbodige info, maar toch, voor wie het nog niet weet: om 22.55u bij de VPRO op Nederland 2.

(Foto: Eddie Wolcken)

Leave a Reply