15 juni > Interviews

Posted by on Jun 14, 2011 in Geblogd | No Comments

Tijd om Sarah’s cultuurbarbaren te promoten: deze middag interview voor maandblad ELLE. Gesprek boven in het nieuwe Mint Hotel met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Grootstedelijke glorie. Alleen jammer dat de lichtbak-letters aan de gevel er na twee weken al af liggen: ‘Mi THO EL’ staat er. Wat wil je, Hollands glorie blijkt van korte duur. Na een goed gesprek gefotografeerd door Teska Overbeeke.
Ook praten met Folia. Zelfde locatie. Helaas moest het portret van Folia genomen worden voor een zwart doekje. Provisorisch werd het door de fotograaf over een deurtje gedrapeerd en daar stond ik dan, verdwaald in het zwarte niets. Dat soort foto’s zijn streng en meedogenloos. Zonde van het Amsterdamse poppenhuis aan onze voeten. Maar dank, Bob-de-fotograaf, voor deze foto tijdens het interview waarop het uitzicht wel te zien is.

(Foto: Bob Bronshoff)
Sarah’s cultuurbarbaren vanaf 14 september op Nederland 2.

Leave a Reply